Murinjo pribegava starim trikovima: "Specijalni" kreće u novi lov na "krtice"

27.03.2021

14:45

0

Autor: Adam Štulić

Već viđeno od Portugalca

Murinjo pribegava starim trikovima: "Specijalni" kreće u novi lov na "krtice"
Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo pribegava starim trikovima, kada stvari u klubu koji trenira krenu nizbrdo. Radio je to u madridskom Realu, radio je i u Čelsiju, pa nema razloga da isto ne ponovi u Totenhemu.

“Specijalni” kreće u lov na “krtice”… Treći deo…

Totenhem je u velikoj rezultatskoj krizi, što se neminovno preliva na ostale strukture kluba. Poraz u Zagrebu (3:0) i eliminacija od Dinama u osmini finala Lige Evrope, posle rutinske pobede u Londonu (2:0) žestoko je potresla “pevce”, a da nešto ne štima u svlačionici moglo je da se nasluti i između dva meča s “modrima”.

Naime, posle poraza u gradskom derbiju od Arsenala Murinjo je prozvao pojedine fudbalere svog tima rečima da se “neki veliki igrači kriju”, da bi se potom u medijima pojavile neke informacije iznutra, što se nikako nije dopalo harizmatičnom strategu.

Kako pišu ostrvski mediji, Murinjo je krenuo u lov za “krticom”, igračem ili članom stručnog štaba, koji novinarima dostavljaju pojedine “osetljive” informacije o stanju tima poslednjih nedelja, a posebno mu se nisu dopali čalnci u kojima je bilo tvrdnji kako fudbaleri Totenhema nisu bili zadovoljni metodama rada na treningu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike