Dejan Stanković o stanju Milunovića i željama pred polufinale Kupa

30.03.2021

16:23

0

Autor: Adam Štulić

Strateg crveno-belih zadovoljan prolaskom u završnicu masovnijeg takmičenja

Dejan Stanković o stanju Milunovića i željama pred polufinale Kupa
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ekspresno su overili plasman u polufinale Kupa Srbije. Crveno-beli su na stadionu “Rajko Mitić” za dvadeset minuta dali tri gola IMT i na taj način se pridružili Radniku, Vojvodini i Partizanu u završnici masovnijeg takmičenja – 3:0.

– Zadovolljan sam prolaskom, posle pauze i napornih treninga utakmica je došla u pravom momentu. Vratilo se puno igrača kojih nije bilo mesec, mesec i po dana u trenažnom procesu. Uspeli smo da ih “istrpimo”, malo se to osetilo u organizaciji i ritmu igre, ali nije zabrinjavajuće. Uspeli smo da izrotiramo sve. Čestitao bih IMT na lepoj i kulturnoj igri, fenomenalno su izgledali. Znamo šta nam je činiti, bitno nam je bilo da prođemo u polufinale Kupa. Sad ulazimo u ritam ozbiljnih utakmica gde se rešava puno toga – rekao je posle meča za TV Arena sport strateg srpskog prvaka Dejan Stanković.

Ono što je pokvarilo kompletan utisak jeste prinudna izmena Nemanje Milunovića u 36. minutu meča.

– Izašao je preventivno. Sutra će uraditi magnetnu rezonancu pa ćemo znati više. Nadam se da nije ništa strašno, jer znate i sami koliko nam znači.

Želje pred žreb Stanković nema.

– Nama je cilj osvajanje Kupa, ko se nađe na tom putu znamo šta nam je činiti.

Strateg novobeogradskog prvoligaša Nebojša Jandrić nije bio lažno skroman, s obzirom na to da je njegova ekipa napravila puno prilika favorizovanom rivalu.

– Očekivali smo se zato što smo se tako i spremali. Drago mi je da je publika pored TV ekrana mogla da vidi ovakvo naše izdanje i to je bio naš cij. Nažalost, nismo uspeli da postignemo željeni gol, bili smo blizu, ali nam je verovatno potrebno još vremena da sazrimo i da te stvari pretvorimo u ono što nam je bila ideja. Hoću da istaknem po svemu borbu Davida i Golijata, samo što mi danas nismo poneli praćku pa da po Bibliji to bude onako kako je zapisano, ali biće prilike – kazao je Jandrić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike