Komplikovani Srbin: Nije lako ugoditi Siniši MIhajloviću

03.04.2021

05:47 >> 21:51

0

Trener Bolonje kritikovao dva selektora na njemu znani način

Komplikovani Srbin: Nije lako ugoditi Siniši MIhajloviću
Copyright Profimedia

Nije baš jednostavno ugoditi Siniši Mihajloviću ako ste selektor i želite igrača pod nacionalnu zastavu iz njegove ekipe. To se najbolje vidi na poslednjem primeru, jer je posle utakmice sa Interom, koju je Bolonja na svom stadionu “Renato Dal Ara” izgubila rezultatom 0:1, eksplodirao od besa zbog povrede Japanca Takehira Tomijase.

Srbin smatra da Tomijasa nije bio neophodan na utakmici Japana protiv Mongolije, budući da su igrači selektora Hajimea Morijasua pobedili rivala rezultatom 0:14. Tomijasu je izveden iz igre u 71. minutu, a da se Mihajlović pitao izašao bi i ranije zato što se onda, smatra Srbin, ne bi povredio u 34. minutu utakmice sa “neroazurima”.

– A da li je morao da igra i protiv Mongolije? Završeno 14-0?

U drugoj situaciji Mihajlović je bio besan na svog prijatelja i selektora Italije Roberta Manćinija jer njegovog fudbalera Roberta Sorijana nije koristio ni minut na tri utakmice “azura”:

– Stvarno nisam očekivao “nula minuta” u tri utakmice. Sorijano je najbolji italijanski vezni fudbaler i ono što se desilo stvarno nije bilo kako treba. Da sam znao da će tako da bude, bilo bi bolje da je Roberto ostao sa nama. Stvarno mi se nije svidelo ono što se desilo! Kažem ovo kao trener Bolonje i kao prijatelj Manćinija. Triput čovek na tribinama… Protiv koga?!

Pročitajte još

Negde ne valja što se igralo, negde što nije bilo ni minuta na terenu… Mihajlović je zaboravio svoje selektorske dane u Srbiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike