Grci tvrde: Milojević prvi pik kluba iz Atine

08.04.2021

07:59

0

Autor: D. B.

Bivši trener Crvene zvezde ponovo bi mogao da radi u zemlji Helena

Grci tvrde: Milojević prvi pik kluba iz Atine
Copyright MN Press

Vladan Milojević je na pragu novog angažmana. Prema pisanju grčkih medija, konkretno lista “Sportajm” sledeća stanica nekadašnjeg trenera Crvene zvezde mogao bi da bude – AEK.

Navodno, u atinskom klubu je pao dogovor da od leta tim neće voditi Manolo Himenez posle serije loših rezultata. Špancu se zamera to što je AEK poražen u mečevima od Volosa, PAOK-a i Olimpijakosa, a kap koja je prelila čašu bio je sinoćnji neuspeh protiv PAOK-a u polufinalu Kupa Grčke. Vlasnik AEK-a Dimitris Melisanidis je ljut zbog toga i spreman je da poverenje ukaže srpskom treneru koji je veći deo svoje igračke karijere vezao upravo za Grčku. Milojević se i kao trener oprobao u Grčkoj gde je uspešno vodio Paninios.

Pročitajte još

Ipak, ono što ga je lansiralo u gornji ešalon srpskih fudbalskih trenera je deo karijere koji je proveo u Crvenoj zvezdi. U periodu od 2017. do 2019. godine preporodio je crveno-bele, igrajući sa beogradskim timom nokaut fazu Lige Evrope, a zatim i dva puta grupnu fazu Lige šampiona.

Iz Zvezde je otišao u Al Ahli u kome nije uspeo da ostvari zapažene rezultate, a nedavno se i zvanično rastao sa klubom iz Džede.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike