Atletiko, opet, nije pobedio

11.04.2021

21:45

0

Autor: Adam Štulić

Jorgandžije se kockaju sa već viđenom titulom

Atletiko, opet, nije pobedio
Copyright Profimedia

Pre dva meseca delovalo je da titula sigurno stiže na “Vandu Metropolitano”. Danas to niko ne može da tvrdi, a kako Atletiko propisa bodove, i najveći optimisti počinju da gube veru da će crveno-beli skinuti sa trona gradskog rivala.

Izabranici Dijega Simeonea ponovo nisu pobedili. Posle poraza od Sevilje, Atletiku je bodove uzeo i Betis, koji je na svom stadionu igrao 1:1 sa liderom Primere.

Sve je za Madriđane u Sevilji počelo idilično, već posle pet minuta vodili su 1:0 golom Karaska, ali je Kristijan Teljo u 20. minutu poravnao prezultat i nadvio oblak sumnje nad tim temperamentnog Argentinca.

Iako je bilo sasvim dovoljno vremena da, ipak, dođu do tri boda, “jorgandžije” do kraja meča nisu uspeli da još jednom savladaju Klaudija Brava, pa u poslednjih osam kola nacionalnog šampionata ulaze sa bodom prednosti u odnosu na Real i dva više od Barselone.

Ranije danas, Osasuna je kao gost bila bolja od Viljareala (2:1), Valensija je na “Mestalji” uspela da ostane neporažena u duelu sa Real Sosijedadom (2:2), iako su gosti na poluvremenu imali dva gola prednosti. Uroš Račić je igrao do 63. minuta kada ga je zamenio Kevin Gameiro. Granada je u gostima slavila protiv Valjadolida, posle preokreta u drugom poluvremenu 2:1.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike