Užas: Engleski fudbaler opljačkan u kući, lopovi mu uperili pištolj u glavu pred ženom i detetom

16.04.2021

12:40

0

Autor: D. B.

Kris Smoling doživeo ogromnu neprijatnost u Rimu

Užas: Engleski fudbaler opljačkan u kući, lopovi mu uperili pištolj u glavu pred ženom i detetom
Copyright Profimedia

Užasna vest stiže iz Italije. Fudbaler Rome Englez Kris Smoling i njegova porodica opljačkali su u njihovoj kući, a napadači su tokom napada u njih uperili pištolje!

Italijanska agencija “Ansa” objašnjava da se pljačka dogodila u petak ujutru, a da se na meti našla kuća u kojoj živi porodica fudbalera koji je deset godina nosio dres Mančester junajteda, koja se nalazi u južnom delu glavnog grada Italije.

Lopovi su upali u kuću defanzica koji je odigrao 31 meč za reprezentaciju Engleske u periodu od 2011. do 2017 i pod pretnjom pištolja naterali su fudbalera da im preda satove, nakit i novac koji je imao u kući.

Policija obavlja uviđaj u kući u kojoj je napdanut fudbler                   Profimedia

Policija je izašla u petak u pet ujutru kada je obaveštena o incidentu koji se dogodio, a za koji navode da niko nije povređen. Kako prenosi “Bi-Bi-Si” Smoling je bio potresen onim što se dogodilo, a navodi se da je bio miran tokom izuzetno neprijatne situacije.

Pročitajte još

Smoling koji je zvanično postao igrač Rome oktobra 2020. godine, posle godinu dana pozajmice iz Mančester junajteda, nije igrao u četvrtak uveče revanš meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Ajaksa zbog povrede kolena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike