Užasni detalji mučenja bivšeg vlasnika Olimpika iz Marselja

06.04.2021

08:40 >> 08:50

0

Autor: D. B.

Bernard Tapi i njegova supruga brutalno su pretučeni

Užasni detalji mučenja bivšeg vlasnika Olimpika iz Marselja
Copyright Profimedia

Vest da su nekadašnji vlasnik Olimpika iz Marselja, kontroverzni Francuz Bernard Tapi i njegova supruga Dominik, prebijeni u svojoj porodičnoj kući prilikom pljačke, i dalje je jedna od glavnih tema u evropskim medijima.

Ono što je zastrašujuće su fotografije bračnog para na kojima je jasno da su ih provalnici žestoko fizički povredili.

Profimedia

List “Parizijen” objavio je i detalje upada provalnika. Prema njihovim saznanjima provalnici su po ulasku u kuću supružnika Tapi uperili baterijske lampe u Bernanrda i Dominik, tako ih oslepeli, a onda su počeli sa batinjanjem. Iz kuće su odneli mnogo dragocenosti, a kako se navodi među njima i ručne satove marke “Roleks”, minđuše, narukvice, prstenje…

Tapijevi su bili vezani električnim kablom, provalnici su čupali kosu Dominik kako bi im otkrila šifru sefa u kojoj su se nalazile dragocenosti. “Parizijen” navodi i da su provalnici ostali razočarani “ulovom” pa su i dodatno napali stariji bračni par.

Tokom provale Dominik je uspela da se otrgne, pobegne kod komšija i da uključi alarm kojim je obaveštena policija šta se događa.

Pročitajte još

Tapi se inače leči od dva raka, ali ne želi da ide u bolnicu.

– Moj deda je odbio da ga odvedu u bolnicu. Kod kuće je, iako je dobio mnogo udaraca i otečen je – objasnio je Branradov unuk Rudolf.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike