Preokretom do pobede: Partizan pronašao ključ za gol sjajnog Gordića i slavio u Šapcu (VIDEO)

16.04.2021

17:59

0

Autor: N. St.

Crno-beli slavili na gostovanju

Preokretom do pobede: Partizan pronašao ključ za gol sjajnog Gordića i slavio u Šapcu (VIDEO)
Copyright Promo/FK Partizan/M.Todorović

Dobra uvertira za polufinale Kupa i okršaj sa Vojvodinom. Uspeli su fudbaleri Partizana da osvoje tri boda na gostovanju u Šapcu i da u dobrom raspoloženju pristupe meču koji ih očekuje.

Savladali su Mačvu posle preokreta – 1:2 (1:1).

Utakmica je počela idealno za domaći tim. Već u trećem minutu je Knežević na veoma lep način matiroa Stojkovića i doneo vođstvo svom timu (1:0). Bio je to znak za goste da krenu još ofanzivnije u napad.

Ređali su se napadi crno-belih, van šesnaesterca, u šesnaestercu, posle dobrih akcija, individualnih poteza, na raznorazne načine. Međutim, neprelazna prepreka bio je golman Gordić, koji je na pozajmici iz Zvezde. Mogla je kazna za promašaje da ih stigne u 28. minutu kada su Subotić i Knežević imali priliku da dupliraju prednost. Prvo je Stojković uspeo da interveniše, pa Zdjelar da se nađe ispred gol linije i otkloni opasnost.

Konačno su crno-beli probili bedem u 43. minutu. Uz malu pomoć sreće je lopta došla do Asana koji je bio sam na drugoj stativi i rutinski je smestio loptu u mrežu (1:1).

U nadoknadi je Gordić odbranio sjajan šut glavom Natha, da bi u pauzi Stanojević napravio duplu promenu. Izašli su Asano i Štulić, ušli su Stevanović i Holender.

Stevanović je odmah pripretio posle slobodnog udarca, Gordić je odbranio. Ipak, nerešen rezultat se nije dugo zadržao na semaforu. U 56. minutu je Natho na sjajan način pronašao Markovića, Lazar je obišao golmana i smestio loptu u mrežu za vođstvo gostiju (1:2).

Nedugo posle gola je Stanojević napravio nove promene, izveo je Markovića i Natha, strelca i asistenta kod drugog gola, a uveo je Sumu i mladog Jovića. Tempo je posle pogotka malo opao, mogao je to da prekine Suma, ali je promašio gol. Potom je u igru ušao Jojić sa papirićem za Sumu koji ga je uzeo, pa nedugo zatim stavio hranu u usta. Ispostavilo se da je dobio hranu sa klupe zbog ramazanskog posta i da je to iskoristio da nešto pojede.

Promena rezultata do kraja nije bilo. Partizan je u Beograd odneo tri boda.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike