Borac, iz protesta zbog kazne za nameštanje, obesmislio derbi u Kragujevcu: Ovo još nismo videli (FOTO)

17.04.2021

14:04 >> 14:29

0

Autor: Adam Štulić

Potez o kojem će se dugo pričati

Borac, iz protesta zbog kazne za nameštanje, obesmislio derbi u Kragujevcu: Ovo još nismo videli (FOTO)
Copyright MN Press

Srpski fudbal nastavlja da prima velike udarce, a novi je zadao čačanski Borac, čiji je rukovodstvo na nesvakidašnji način odlučilo da odgovori na kaznu zbog nameštanja.

Podsetimo, Čačani su sankcionisani oduzimanjem šest bodova od onih koje su osvojili do izricanja ove kazne i novčanom kaznom u iznosu od 4.000.000 dinara, jer su svojim činjenjem ugrozili i povredili itegritet fudbalske utakmice Prve Lige Srbije protiv Železničara.

Ko može da ostane pametan i normalan posle bruke, skandala, zaista ne znam koju bih reč upotrebio za lažno stavljanje Borca na stub srama. Konačnu odluku o svemu donećemo sutra, zakazaćemo konferenciju za medije. Imaće šta da čuju i javnost upoznaju sa istinom i činjenicama. Utakmica sa Kabelom u proteklom kolu bila je, gotovo izvesno, naša poslednja u prvoligaškom rangu, u Kragujevac nećemo putovati – rekao je u petak za “Sportski žurnal” trener Borca Vladimir Stanisavljević.

Ipak, rukovodstvo Čačana odlučilo je da otputuje u Kragujevac, ali na način da obesmisli utakmicu. Borac je na derbi protiv lidera šampionata Radničkog 1923 došao sa samo sedam igrača, što je minimum koji je potreban da bi se utakmica odigrala. Ipak, ukoliko se neko u gostujućem timu povredi da ne može da nastavi duel, ili dobije crveni karton, meč će automatski biti prekinut.

 

Promo/24sedam *Protokol zabranjeno preuzimati bez odobrenja redakcije

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike