Ivanić presrećan: Ne pamtim ovakav meč na "Marakani" (VIDEO)

18.04.2021 | 06:14 >> 05:22

Autor: N. St.

Prvotimac crveno-belih potpuno iskren

Copyright MN press

Morali su fudbaleri Crvene zvezde dobro da se preznoje da bi upisali nova tri superligaška boda. Uprkos velikom broju prilika, dva penala i odličnoj igri, tek su u završnici slomili otpor Radnika iz Surdulice (2:1).

Put od tragičara do heroja u kratkom razmaku je prošao Mirko Ivanić. Prvo je njegov penal odbranio sjajni golman Ranđelović, ali je pred kraj meča uspeo da se iskupi i da donese svom timu trijumf.

Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport – rekao je Ivanić.

Ovo je bio 20. uzastopni trijumf za crveno-bele, a sada ih čeka duel sa istim rivalom na „Marakani“ u okviru polufinala Kupa Srbije u sredu.

– Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga – završio je Ivanić.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam