Srpski trener u finalu Kupa Rusije: Nikolić sa Lokomotivom zgromio Olićev CSKA

21.04.2021

19:30 >> 19:33

0

Bivši trener Partizana vodio lokose do nove pobede nad gradskim rivalom

Srpski trener u finalu Kupa Rusije: Nikolić sa Lokomotivom zgromio Olićev CSKA
Copyright Marko Nikolić foto: Profimedia

Moskovska Lokomotiva srpskog trenera Marka Nikolića briljira ovog proleća na dva fronta. Posle serije od sedam pobeda u ruskom prvenstvu, “lokosi” su se plasirali u finale Kupa Rusije ubedljivom pobedom nad gradskim rivalom CSKA – 3:0. Bio je to prvi okršaj Nikolića sa novim trenerom “armejaca” Ivicom Olićem koji je sa svojom ekipom bio nedorastao rival domaćoj ekipi.

– CSKA je igrao drugačije nego pre dva meseca, ali je i dalje superkvalitetan tim. Na terenu su se pojavili Vlašić, Rondon, Čalov, Džagojev, Akinfejev – sve su to jaki igrači protiv kojih je teško igrati. Znali smo kako treba da im se odupremo, čak i ako nije bilo lako, ali uspeli smo … Sada ćemo se oporaviti, vežbaćemo i u petak nas čeka sledeći meč – rekao je Nikolić.

Nikolić i “lokosi” u finalu će igrati protiv Krila Sovjetov, ali pre borbe za taj trofej potrebno je osigurati drugo mesto u prvenstvu kako bi se izborila još jedna šansa za predstavljanje kluba u Ligi šampiona.

Pročitajte još

– Za mene je svaka utakmica mali kraj. Pre tačno tri meseca igrali smo protiv Tambova, niko tada nije mislio gde ćemo biti sada. Sada je sve u našim rukama i ne smemo propustiti ono što smo sjajnim radom zaradili. Svaka sledeća pobeda biće za mene najbolja – rekao je Nikolić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike