Florentino Perez: Ne plašim se Čeferinove odmazde! Ako Mbape ne dođe, neću se ubiti!

22.04.2021

07:38

0

Prvi čovek Real Madrida o propalom pokušaju da napravi Superligu i planovima za leto

Florentino Perez: Ne plašim se Čeferinove odmazde! Ako Mbape ne dođe, neću se ubiti!
Copyright Profimedia.rs

U noći između srede i četvrtka poraženi Florentino Perez izašao je u javnost sa još jednim intervjuom, ovoga puta za popularnu špansku radio stanicu Kadena Ser. Iako do nogu potučen, jer mu je ideja o formiranju Superlige propala posle nepunih 48 sati života, predsednik Real Madrida rekao je da neće lako odustati od svojih zamisli.

– Ubili su nas strahovitom agresivnošću. Samo su nas čekali. Klubovi će izgubiti preko dve milijarde. Ne plašim se odmazde. Bio sam zabrinut kada je predsednik UEFA govorio o finansijskom fer-pleju. Ovo je osnovno. I ne izgleda dobro. Pravilo mora biti strogo, a ne fleksibilno. Zvezde su igrači, oni su zaslužili novac. Oni su ti koji imaju najviše navijača na društvenim mrežama. Postoje utakmice koje niko ne gleda. Danas sam razgovarao sa Anjelijem tri puta. Ne osećamo se usamljeni. Gledamo najbolji način kako bismo mogli da generišemo ovaj novac uz dogovor “JP Morgan”. Bio bi greh ako ne bismo uzeli u obzir ovaj format – rekao je Perez.

Pročitajte još

 

Prvi čovek “kraljevskog kluba” osvrnuo se i na probleme koji ga čekaju u stvaranju nove ekipe za sledeću sezonu:

Sa Lukom Modrićem već postoji sporazum o obnovi ugovora. To nije isti slučaj sa Serhiom Ramosom. Volim ga kao da mi je sin. Zna kakva je situacija. Završavamo sezonu. Možda ćemo morati da prodamo Benzemu. Ako Mbape ne dođe ove godine, niko se neće ubiti zbog toga. Ako se stvari ne dogode, to je zato što se to ne može ništa učiniti. Mislim da su partneri zadovoljni mojim radom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike