Beogradska noć u kojoj je plakao i legendarni Ser Aleks Ferguson

22.04.2021

17:16 >> 18:19

0

Autor: Adam Štulić

Škotski stručnjak priznao trenutak slabosti

Beogradska noć u kojoj je plakao i legendarni Ser Aleks Ferguson
Copyright Profimedia

Legendarni menadžer Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson retko kada je pokazivao preterane emocije. Ipak, posle jedne beogradske noći nije mogao da se suzdrži. Verovatno pretpostavljate o kojoj večeri je reč, onoj u kojoj je Škotska, posle penala, na stadionu “Rajko Mitić” slavila plasman na prvenstvo Evrope.

– Kada je Srbija postigla gol u poslednjem trenutku pomislio sam: “O Bože svemogući, produžeci, nema šanse.” Onda je Dejv Maršal odbranio penal, ali nije znao da to znači i kvalifikovanje za EP, dok mu svi nisu skočili u zagrljaj. Pa intervju Rajana Kristija… Isuse, plakao sam kada sam njega video u suzama. Bilo je fantastično – kazao je Ferguson.

Trofejni stručnjak rekao je da će se Maršalova odbrana posle šuta Aleksandra Mitrovića sa bele tačke, kao i intervju Rajana Kristija zauvek pamtiti u Škotskoj.

– Siguran sam da je pola zemlje gledalo taj meč. To su specijalni momenti, koji obuhvataju tačno ono što svima znači. Kristi je plakao za Škotsku i svakog njenog navijača. To je odjek ljubavi koju naša domovina ima prema fudbalu. Bilo je nverovatno, zaista neverovatno – kazao je Ser Aleks Ferguson.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike