Lokomotiva odredila obeštećenje za odlazak Marka Nikolića u drugi klub

24.04.2021

13:21 >> 13:40

0

Priča se da bi bivši trener Partizana mogao da završi u Parmi tokom leta

Lokomotiva odredila obeštećenje za odlazak Marka Nikolića u drugi klub
Copyright Profimedia

Dan nakon što je osvanula informacija da bi Marko Nikolić mogao da napusti klupu Lokomotive i da preuzme odgovornost za rezultate italijanske Parme, Rusi su saznali da postoji odštetni zahtev moskovskog kluba u slučaju da ih Srbin napusti zbog ponude sa strane.

Svako ko ima nameru da odvede Nikolića moraće pre toga da plati Lokomotivi 400.000 evra. Iznos nije prevelik, ali odražava dozu poverenja bivše uprave Lokomotive koja je prošle zime dogovarala Nikolićev transfer u klub. Kada bi moglo vreme da se vrati nazad verovatno bi sada taj iznos bio višestruko povećan kako bi se izbegao scenario sa njegovim napuštanjem kluba, ali prošlog leta niko nije mogao da pretpostavi ono što se danas dešava sa Lokomotivom.

Moskovljani su trenutno drugi na tabeli, nalaze u seriji od sedam uzastopnih pobeda u Premijer ligi i učesnici su finala Kupa Rusije, gde ih očekuje duel sa prvoplasiranim timom druge lige Krila Sovjetov.

Pročitajte još

Nikolić se od dolaska suočavao sa velikim otporom kod navijača zbog odluke uprave da ga postave umesto legendarnog Jurija Sjomina, ali je rezultatima u prolećnom delu sezone i pobedama u gradskim derbijima nad Spartakom i CSKA došao do toga da razmišlja i osvajanju šampionske krune. Prvoplasirani Zenit ima šest bodova prednosti četiri kola pre kraja, ali i duel sa Lokomotivom u Sankt Peterburgu 2. maja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike