Crveno-beli se ne šale: Zvezdina "petarda" na gostovanju, titula je sve bliža (VIDEO)

25.04.2021

16:46 >> 16:47

0

Autor: N. St.

Crveno-beli ubedljivi u Inđiji

Crveno-beli se ne šale: Zvezdina "petarda" na gostovanju, titula je sve bliža (VIDEO)
Copyright MN Press

Rashladio je Dejan Stanković šampanjac i samo čeka da ga otvori i da i zvanično proslavi osvajanje šampionske titule sa svojim izabranicima. Još jedan korak na tom putu napravili su na gostovanju protiv tima koji je u nekim prethodnim duelima znao da im napravi problem. Danas to nije bio slučaj.

Crvena zvezda je u Inđiji ostvarila laku i ubedljivu pobedu – 1:5 (0:4).

Od prvog minuta je bilo jasno kako će se stvari odvijati na terenu. Zvezda je držala loptu u svom posedu, napadala i bilo je jasno da je samo pitanje kada će se mreža domaćeg tima zatresti. Dogodilo se to u već u petom minutu kada je Nikolić šutirao sa oko 18 metara, Jovičić je loše reagovao za 0:1.

Napadi su se nastavili da bi u 20. minutu Škorić igrao rukom u kaznenom prostoru. Jovanović je pokazao na „belu tačku“, a Pavkov je šutirao snažno i precizno (0:2).

Samo što se meč nastavio Pavkov je ponovo pogodio gol. Brza akcija Zvezde, kapiten Rodić je centrirao po zemlji, a Milan se po drugi put upisao u strelce u razmaku od oko dva minuta.

Tempo je malo opao, približavao se kraj prvog dela, presečen je napad domaćina, pokrenuta je ekspresna kontra koju je završio Falko i tako već na poluvremenu raspršio bilo kakve snove Inđije o iznenađenju (0:4).

Reagovao je Goran Milojević izmenama na startu drugog dela, pojačao je sredinu terena da proba na taj način da spreči proboje protivnika. Nije to previše pomoglo. Zvezda je i dalje bila ta koja se za sve pitala, posebno su raspoloženi bili Falko i Falćineli.

Za to vreme je iz Inđije stigla i zanimljiva fotografija i način na koji se navijači dovijaju kako bi uspeli da pogledaju utakmicu pošto je na snazi zabrana prisustva navijača na tribinama usled pandemije koronavirusa.

MN Press

Crveno-beli nisu imali nameru da stanu, posle još jedne odlične akcije je Falćineli bio brži od čuvara, gađao je i pogodio dalji ugao za još veću prednost (0:5).

Odmah posle pogotka je Stanković napravio četvorostruku izmenu, izašli su Pavkov, Falko, Rodić i Milunović, ušli su Kanga, Vukanović, Gavrić i Degenek.

Nešković je sa par odličnih poteza prevario rivale, Kanga ga je sapleo u kaznenom prostoru, sudija Jovanović se nije dvoumio. Bastajić je namesito loptu na penal, šutirao je po sredini gola i matirao Popovića (1:5).

Bez obzira što je sve bilo rešeno, Zvezda je pokušavala još neki put da zatrese mrežu, bio je blizu toga Gavrić kada je njegov šut glavom zaustavila prečka. Mreže su do poslednjeg sudijskog zvižduka ipak mirovale.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike