Sve je gotovo: Julijan Nagelsman je novi trener Bajerna

26.04.2021

12:41 >> 12:44

0

Autor: Milan Nastić

Sadašnji strateg Lajpciga se seli u Minhen

Sve je gotovo: Julijan Nagelsman je novi trener Bajerna
Copyright Profimedia.rs

Poslednjih dana se spekulisalo ko će biti novi trener Bajerna, a posle današnjeg sastanka, odlučeno da na klupu sedne Julijan Nagelsman, koji trenutno vodi Lajpcig.

To je potvrdio i najpoznatiji nemački sportski novinar Kritijan Falk, koji tvrdi da je gotov posao i da se čeka samo potpis.

Sadašnji trener Bajerna Hensi Flik, preuzeće nemačku fudbalsku repezentaciju umesto Joakima Leva, kome posle Evropskog prvenstva ističe ugovor.

Dva kluba zvanično se još nisu oglasila po pitanju ovog transfera, međutim pomenuti novinar Bilda tvrdi da dogovor mladog stručnjaka i Bajerna postignut, da je preostalo samo da se reše detalji na realciji Bajern – RB Lajpcig.

Pročitajte još

Nagelsman nema izlaznu klauzulu u ugovoru i Bikovi su to pokušali da iskoriste kako bi odvratili Bavarce. Postavili su kao odštetni zahtev vrtoglavu cifru od 30.000.000 evra, no čelnike giganta iz Minhena ni to nije sprečilo da krenu u akciju.

Dogovor sa jednim od najtalentovanijih trenera današnjnice lako je pao, pa sada ostaje samo da se “nađu” dva kluba.

Navodno, Bajern nudi 20.000.000 evra, dok Lajpcig insistira na 30.000.000. Oglasio se po ovom pitanju poslovično oprezni Kiker koji tvrdi da će dogovor pasti na 25.000.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike