Dejan Stanković predložio Masimu Fereru poteze za leto: Sampdorija se "otvara" za 5.000.000 evra

28.04.2021

10:46 >> 10:52

0

Pored Mirka Ivanića u planu dovođenje i iskusnog srpskog reprezentativca

Dejan Stanković predložio Masimu Fereru poteze za leto: Sampdorija se "otvara" za 5.000.000 evra
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je jedan konkretan predlog italijanskom prvoligašu kako da sledeće sezone dobiju bitniju ulogu u Seriji A.

Stanković je predsedniku Sampdorije Masimu Fereru predložio angažovanje Mirka Ivanića, a crveno-beli bi od tog posla mogli da zarade pet miliona evra. Još nije jasno da li se Stanković ovim povodom sastajao sa Fererom ili je ime 28-godišnjeg veznog fudbalera spomenuto u sklopu pregovora o njegovom dolasku na klupu tima iz Đenove umesto iskusnog Klaudija Ranijerija.

Ova priča je pre tri nedelje toliko uhvatila maha da su u Đenovi na kraju odlučili da demantuju mogućnost angažovanja Stankovića, a sada će se videti kako će reagovati povodom spekulacija oko Ivanića kome ugovor sa Zvezdom ističe 30. juna 2023. godine.

Pročitajte još

Takođe, Italijani najavljuju mogućnost da Sampdorija bude četvrti klub Aleksandra Kolarova u Seriji A, posle Lacija, Rome i Intera. Za ovu opciju zainteresovane su obe strane, budući da klub iz Đenove dobija iskusnog levog beka bez obeštećenja, dok Kolarov produžava karijeru u klubu sa velikom tradicijom i ambicijama da odigra jednu dobru sezonu posle duže pauze i tavorenja u prosečnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike