Predsednik Srbije ponovo o fudbalu: Počistićemo ih sve! Tačka

05.05.2021

20:02 >> 20:03

0

Aleksandar Vučić najavio reakciju države zbog problema koji opterećuju srpski fudbal

Predsednik Srbije ponovo o fudbalu: Počistićemo ih sve! Tačka
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Drugi put u jednom danu predsednik Srbije Aleksandar Vučić progovorio je o fudbalskim marifetlucima u Superligi zbog kojih je u sredu ujutru najavio početak čišćenja srpskog fudbala od raznih mešetara.

Vučić je još jednom pokazao da je odlučan u nameri da se obračuna sa kriminalcima, a njegovu reakciju izazvalo je pitanje o otvaranju tribina za gledaoce kada budu donete nove, blaže mere u borbi sa koronavirusom.

-Da sačekamo još malo… I da budem iskren, kako je krenula borba za opstanak u ligi, bolje da ljudi ne gledaju ništa, od sramote. I to ćemo morati da počistimo sve. Tačka!

Predsednik Vučić je već rekao u televizijskom obraćanju da će država biti nemilosrdna prema fudbalskoj bandi, koja pretvara u cirkus borbu za opstanak u ligi.

– Kako ih nije sramota da im se ceo svet smeje zbog penala koje im sviraju. Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Neka pogledaju kako će da nam izgleda sledeće prvenstvo. Da li će igrati “tri za tri”… Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike