Stanojević: Štulić ili neko drugi, voleo bih da mlađi igrač donese tri boda protiv Čukaričkog

08.05.2021

12:57 >> 13:02

0

Trener Partizana na raspolaganju ima još dva mlada centarfora, Milovanovića i Baždara

Stanojević: Štulić ili neko drugi, voleo bih da mlađi igrač donese tri boda protiv Čukaričkog
Copyright MN Press

Aleksandar Stanojević veruje da njegovu ekipu očekuje još jedna dobra partija u susretu sa Čukaričkim na Banovom brdu (16.40, Arena Sport TV) i još pamti kako je jesenas pobednika odlučio gol Nikole Štulića u poslednjim trenutima utakmice. Strateg crno-belih ističe da bi voleo kada bi opet mladi fudbaler bio ključan faktor u osvajanju bodova protiv “brđana”.

Stanojević nije želeo da otkrije da li će sa Štulićem ponovo pokušati da osvoji bodove protiv “brđana” ili će šansu dobiti jedan od dvojice mlađih napadača, Marko Milovanović ili Samed Baždar.

Štulić ne znamo u kakvom će izdanju biti, jer kao i svaki mlad igrač oscilira. Imamo još mladih špiceva, tu su Milovanović i Baždar, koji zaslužuju šansu. Milovanović je trebao da debituje, ali se tada povredio, pa je odloženo za neku drugu priliku. Sigurno bih voleo da neko od mlađih igrača odluči ovaj meč kao što je to uradio Štulić u prvom našem duelu sa Čukaričkim – rekao je Stanojević.

Sasvim sigurno protiv Čukaričkog u timu neće biti Sume, verovatno i Lazara Markovića.

Suma nije u ritmu, ali za finale Kupa će sigurno biti spreman. Videćemo za njega sutra pred utakmicu, a Marković je bio kraće vreme van stroja zbog povrede, ali i on će biti spreman za finale Kupa.

Stanojević ističe da poštuje ekipu Čukaričkog, a ne samo njene pojedijnce, iako se najviše ističu Danilo Pantić i Marko Docić. Prvi je dete Partizana, drugi se poslednjih godina pominje kao pojačanje…

Pantić ponovo u Partizanu jednog dana? Pa, ja stvarno ne znam šta sve može da se dogodi do tog jednog dana, ali što se tiče Pantića imam pozitivno mišljenje o njemu. Vidim da se uozbiljio, da igra sve bolje, pa možda se i vrati ako se bude ukazala prilika i bude postojala obostrana želja. Tu je naravno Docić, pa iskusni Miljailović, Čukarički ima jedan respektabilan tim, sigruno je da Pantić i Docić nisu jedini opasni igrači. Osim toga, videćemo da li će Pantić zaigrati od prvog minuta, pošto imamo neke informacije …

Pročitajte još

Jedini predstavnik Superlige na EURO 2021 biće Filip Holender koji će braniti boje selekcije Mađarske. To je i razlog što će Stanojević bodriti severne komšije na EP.

– Naravno da ću navijati za Mađarsku baš zbog Filipa, zadovoljan sam što ga je Partizan otkupio i što će nas on predstavljati na EP. Imao je veliki uticaj na igru iako nije igrao na svojoj poziciji, on je drugi špic, ne pravi špic, ali dao je dosta golova i prezadovoljan sa s njim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike