Roma sprema Vlahovića kao poklon dobrodošlice za Murinja

10.05.2021

11:16

0

Autor: Adam Štulić

Italijanski mediji ističu vučicu kao jednog od kandidata za potpis mladog srpskog napadača

Roma sprema Vlahovića kao poklon dobrodošlice za Murinja
Copyright Dušan Vlahović, Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Eksplodirao je ove sezone Dušan Vlahović toliko da je “zaludeo” pola Evrope. Mladi srpski napadač oberučke je prihvatio šansu koju mu je od starta sezone pružio Ćezare Prandeli, a sa sjajnom formom nastavio je i po odlasku iskusnog italijanskog stratega sa klupe “viole”.

Kako se uvećavao golgeterski konto Partizanovog đaka, tako je rasla i potražnja za njegovim angažovanjem, pa se poslednjih nedelja više govorilo o tome gde će Vlahović nastaviti karijeru od leta, nego što se ozbiljno razmatrala mogućnost njegovog ostanka na “Artemio Frankiju”.

Kako bi se odbranili od potencijalnih kupaca, čelnici Fiorentine odredili su da Vlahović neće dobiti dozvolu za odlazak ukoliko druga strana ne ponudi najmanje 60 miliona evra, ali ni objava te informacije nije previše uticala na licitaciju potencijalnih budućih destinacija reprezentativca Srbije.

“Korijere dela Sera” izveštava da su Milan i Roma, koja je nedavno potvrdila da će na njenoj klupi od naredne sezone sedeti Žoze Murinjo, najozbiljniji kandidati za Vlahovićev potpis u predstojećem prelaznom roku, ali ističu da će milanski i rimski klub morati da budu brzi i konkretni ukoliko stvarno žele Srbina u svojim redovima, s obzirom da se mesecima unazad Borusija iz Dortmunda, Mančester junajted i Liverpul povezuju s mladim napadačem.

Podsetimo, Vlahović je sa dva gola u pobedi protiv Lacija stigao do brojke od 21. pogotka u dosadašnjem toku sezone, čime je postao najefikasniji stranac u ljubičastom dresu od legendarnog Gabrijela Batistute.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike