Na vreme se setili ugovora: Kadiz rizikovao plaćanje penala zbog Ivana Šaponjića

13.05.2021

16:59

0

Atletiko Madrid mogao da zaradi dobar novac da u Kadizu nisu ispoštovali dogovor od zimus

Na vreme se setili ugovora: Kadiz rizikovao plaćanje penala zbog Ivana Šaponjića
Copyright Profimedia

Oko 200 minuta u dresu Kadiza odigrao je Ivan Šaponjić otkako se zimus na pozajmicu preselio iz Atletiko Madrida. Lokalni list “Diario de Cadiz” tvrdi da se uprava kluba suočila sa pretnjom plaćanja penala madridskim “jorgandžijama” da su Srbina i dalje zadržavali na klupi za rezervne igrače.

Očigledno su se žuti obavezali da će mladom 23-godišnjem fudbaleru ukazivati veću priliku za napredovanje, ali su to učinili tek pošto su postali svesni da će im trener Alvaro Servera svojim odlukama izbiti iz kase 250.000 evra koliko je ugovorom dva kluba bilo predviđeno da se plati neigranje. Šaponjić je na prošlom meču sa Osasunom igrao i postigao gol iz penala, svoj prvenac u Španiji.

Šaponjić nije uspeo da osvoji poverenje Servera, budući da su ispred njega uvek bili Alvaro Negredo (2.139 minuta) i Lozano (1.526), pa i naš Filip Malbašić (929), koji razmišlja na leto da promeni sredinu jer smatra da nije dovoljno iskorišćen u Kadizu.

Pročitajte još

Ako je verovati španskoj štampi Šaponjić će ovog leta sigurno napustiti Atletiko Madrid, a novi klub mogao bi da bude drugoligaš Saragosa, koja se u poslednjim kolima Segunde bori da sačuva svoj status.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike