Stanković želi da igračima ostane još "benzina" u nogama

13.05.2021

19:15 >> 19:18

0

Trener Crvene zvezde veruje u pobedu protiv Bačke i želeo bi da se sezona završi rekordom

Stanković želi da igračima ostane još "benzina" u nogama
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pred sutrašnji meč sa Bačkom kaže da na rekord po broju osvojenih bodova u jednom prvenstvu gleda kao na dobrodošao dodatak, ali da će fokus njegovih igrača biti na kvalitetnoj igri i koncentraciji tokom meča. Zvezda trenutno ima 102 boda, a pobedama nad Bačkom i Metalcem u poslednjem kolu postavila bi rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

– Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da “donesemo kući” rado ćemo prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći – rekao je Stanković.

Na raspolaganju su svi članovi ekipe, jer su u međuvremenu sve sitne povrede iz prethodnih nedelja sanirane:

MN Press

Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još “benzina” u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone – kaže Stanković.

Aleksandar Katai bi nastupom u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u dresu Zvezde i tako postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

– Svi znaju ko je Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti.

Pročitajte još

Utakmica Bačka – Crvena zvezdazakazana je za sutra u 18.05 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike