Katai ušao u „klub 100“: Znači mi svaki minut koji provedem na terenu u dresu Zvezde

14.05.2021

20:18 >> 20:41

0

Autor: N. St.

Desetka crveno-belih ne krije zadovoljstvo

Katai ušao u „klub 100“: Znači mi svaki minut koji provedem na terenu u dresu Zvezde
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Polako se sezona približava kraju, a fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za najvažniji meč koji ih čeka – finale Kupa protiv Partizana. Dok se čeka 25. maj i okršaj na stadionu „Rajko Mitić“ crveno-beli u domaćem šampionatu nižu pobede i približavaju se obaranju rekorda.

Novi trijumf ostvarili su na gostovanju protiv Bačke (0:5). Ovaj meč je ujedno bio i 100. u dresu beogradskog tima za Aleksandra Kataija.

Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti – poručio je Katai aludirajući na “duplu krunu”.

Prija i njemu i ekipi priča o rekordima, ali ističe da to nije najvažnija stvar.

– Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno – jasan je Katai.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike