Da li se “kuva” još jedan povratak u Zvezdu?

18.05.2021

06:45

0

Autor: Adam Štulić

Delije” ga dugo priželjkuju

Da li se “kuva” još jedan povratak u Zvezdu?
Copyright MN Press

Ako je suditi po informacijama koje dolaze iz Grčke, na stadionu “Rajko Mitić” se spremaju za još jednog povratnika. Tamnošnji portal “Enwsi” piše da Nenad Krstičić želi da napusti AEK, kako bi se vratio u domovinu i bio bliži porodici.

Grci pitu da je srpski vezista odmah po završetku meča sa Arisom imao sve spremno, da odmah napusti Atinu. Brat ga je sačekao ispred stadiona sa automobilom srpskih tablica, a iskusni fudbaler je, navodno, u klupskoj opremi ušao u automobil i brzo krenuo ka Srbiji.

Prema informacijama portala “Enwsi”, Krstičić je već obavio razgovor sa čelnicima AEK i stavio im do znanja da je, posle dve i po godine, došlo vreme za rastanak, godinu dana pre isteka ugovora. Agent srpskog veziste je boravio u Atini i rukovodstvu “žuto-crnih” poručio da njegov klijent neće potraživati nikakav novac ukoliko klub napusti kao slobodan igrač, ali izgleda da stvari neće ići tako lako.

Naime, čelni ljudi atinskog kluba žele nešto da zarade na fudbaleru koji je u AEK došao početkom 2019. godine iz Crvene zvezde, za sumu od 500.000 evra. Zbog toga su Krstičićevom agentu poručili da će morati da na njihov sto stavi konkretnu ponudu, ukoliko nekadašnji fudbaler Sampdorije želi da napusti grčku prestonicu pre isteka ugovora.

Krstičić je, sa svoje strane, odlučan da napusti AEK na ovaj ili onaj način, a grčki portal piše da je jedan od najvećih razloga taj što želi da karijeru nastavi u Srbiji, kako bi bio bliži porodici. Navodno, saigračma je već poručio da se neće vraćati u klub u čijem dresu je odigrao94 utakmice, uz pet golova i četiri asistencije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike