Herta promenila ploču: Kako je Srbin od "rezerviste" postao najbolji igrač Berlinaca

20.05.2021

09:05 >> 09:10

0

Nemanja Radonjić na dobrom putu da se zadrži u Bundesligi zahvaljujući sjajnim partijama u završnici šampionata

Herta promenila ploču: Kako je Srbin od "rezerviste" postao najbolji igrač Berlinaca
Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Sohn, pool)

Od velikog razočarenja do najboljeg igrača za svega 60 dana u Berlinu. Ovaj put je prošao Nemanja Radonjić od trenutka kada ga je Herta iz Olimpika pozajmila za 250.000 evra, uz pravo da otkupi njegov ugovor za 12 miliona evra, pa do poslednjih nekoliko kola u kojima je nosio Berlince do opstanka u Bundesligi.

Tako se i promenila matrica koja se danima ponavljala u nemačkim medijima, opisujući razočarenje uprave nemačkog kluba igrama srpskog krila i najavljujući njegov povratak u Marsej, bez želje da se dalje priča o uslovima za njegov ostanak u nemačkoj prestonici. Sada nemačka štampa piše da će “srpski visokoletač” zauzeti visoko mesto na Hertinoj listi prioriteta za letnji prelazni rok:

– Zbog svoje ogromne brzine, Nemanja Radonjić je postao pravo oružje Herte. Iako su problemi sa preponama na početku usporili Srbina, pozajmica iz Marseja se razvila od “rezerviste” do najboljeg igrača ekipe – piše “TAG 24”.

Prema izvorima nemačkog Skaj Sportsa, Herta će sasvim sigurno iskoristiti mogućnost da otkupi ugovor, a poznati fudbalski insajder Italijan Fabricio Romano piše da treba pratiti vesti oko Radonjića, jer može biti izuzetno zanimljivo tokom leta sve što se bude dešavalo sa njegovim transferom iz Marseja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike