Bogati grčki brodovlasnik odlučio: Želi renesansu kluba sa Ivanom Jovanovićem na klupi

22.05.2021

09:20 >> 09:58

0

Bivši fudbaler Rada u 58. godini mogao bi da se vrati grčkom fudbalu u kojem je radio kao trener Iraklisa

Bogati grčki brodovlasnik odlučio: Želi renesansu kluba sa Ivanom Jovanovićem na klupi
Copyright MN Press

Bogati grčki brodoovlasnik sa Santorinija Janis Alafuzos sastao se sa srpskim trenerom Ivicom Jovanovićem kako bi dogovorili saradnju i njegovo preuzimanje klupe Panatinaikosa.

Dve strane su se rastale uz obećanje da će za najmanje 48 sati dati svoje odgovore na postavljene zahteve, pa bi njihova odluka mogla da bude objavljena danas, budući da je sastanak održan u četvrtak uveče u Atini.

Jovanović je tako postao prvi i jedini izbor Alafuzosa, iako su pojedini grčki mediji u ovaj kontekst dovodili i bivšeg trenera Crvene zvezde i Al Ahlija Vladana Milojevića. Grčka štampa piše da bi u slučaju Jovanovićevog “ne”, sledeća opcija bila Švajcarac Rene Vile, a sumnja u negativan odgovor postoji zbog Srbinovog stava da je u grčkom klupskom fudbalu atmosfera toksična i da mu se u takvim uslovima ne vraća iz mirnog Dubajia.

Bez obzira na takve procene, dogovor je da se Jovanović i gazda Panatinaikosa još jednom sastanu, ovoga puta preko video veze i da na tom susretu saopšte svoje odluke.

Jovanović je u grčkoj radio kao trener Iraklisa i Panahaikija, a na Kipru je vodio APOEL. Poslednjih godina živi i radi u UAE, gde je vodio Al NAsr iz Dubajia i kratko vreme obavljao ulogu selektora reprezentacije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike