Dani odluke za Sinišu Mihajlovića u Bolonji

24.05.2021

10:01 >> 10:23

0

Srpski stručnjak ne želi da se utapa u prosečnost, traži ulaganja u pojačanja

Dani odluke za Sinišu Mihajlovića u Bolonji
Copyright Ptrofimedia

Dok mediji premeštaju Sinišu Mihajlovića na klupe drugih italijanskih ekipa, u Bolonji veruju da će još jedan sastanak sa trenerom rešiti sve dileme oko njegovog ostanka u klubu.

Srbin ostaje prvi pik vlasnika Đuzepea Džoa Saputa iz SAD, ali njegov izbor neće previše vredeti ako se konačno ne pokaže ambicija za izlazak Bolonje iz zone prosečnosti.

Izvršnji direktor Bolonje Kladuio Fenući na radio stanici “Ankio” rekao je da će se sudbina Mihajlovića znati za četiri do pet dana:

Siniša je zatražio četiri-pet dana odmora, onda ćemo razgovarati s njim kako ćemo da pojačamo tim – rekao je Fenući, koji očeigledno nema dilemu oko toga da će Srbin poštovati ugovor koji je potpisao prošlog leta.

Fenući je zajedno sa Saputom jasno mogao da vidi limite ove ekipe, a potvrda je došla i u poslednjem kolu u kojem je Bolonja pregažena od Juventusa – 1:4.

– Nadali smo se da ćemo našim navijačima pružiti zadovoljstvo za kraj prvenstva. Žao nam je zbog njih i zbog predsednika, tim je pokazao lošu igru

Mihajlović je ostao ljut posle ubedljivog poraza od “stare dame”:

– Ko god je gledao utakmicu ostao je začuđen kako mi nismo to koji ispadaju iz lige. Ovo je naša realnost! Nismo se borili da ne ispadnemo i zato ovaj plasman ne treba potcenjivati – rekao je Mihajlović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike