Gobeljić “dobio packu” od Stankovića: Izvinjavam se u svoje i u ime kluba, kajaće se ujutru

25.05.2021

21:35 >> 21:56

0

Autor: Adam Štulić

Trener crveno-belih o sramnom potezu svog fudbalera

Gobeljić “dobio packu” od Stankovića: Izvinjavam se u svoje i u ime kluba, kajaće se ujutru
Copyright MN Press

Sigurno će imati u narednih nekoliko dana Dejan Stanković šta da kaže Marku Gobeljiću. Umesto da priča o tome kako je posle 14 godina čekanja doneo duplu krunu na “Marakanu”, mladi strateg je morao da komentariše sraman ispad svog fudbalera, koji je u trenucima slavlja posle osvajanja Kupa skinuo šorc i tako stao pred golmana Partizana Vladimira Stojkovića. 

 – Sigurno će se kajati sutra ujutru kad se bude probudio. Mogu samo da se izvinim u svoje ime i ime FK Crvena zvezda, ali idemo dalje. Dešavaju se takve stvari. Ne opravdavam, da me neko ne razume pogrešno. Ali ja bih da idem kući, malo sam se umorio i ne bih da komentarišem nešto što nije vezano za fudbal. Sigurno će se izviniti kad budu sutra videli kako je to izgledalo – rekao je trener Zvezde.

On je posle utakmice okupio igrače ispod severne tribine.

 – Ako ste malopre slušali moj govor, rekao sam da treba znati da se ponašaš i kad dobijaš i kad gubiš. Rekao sam svima, okupili smo se ispod severa i rekao sam šta mislim kako to treba da izgleda kad neko pobedi. To su sve odrasli momci, ne mogu toliko da utičem na sve njih – dodao je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike