Olimpijakos „izvukao keca iz rukava“: Legendarni Srbin ima glavnu ulogu u dovođenju Bufona u Pirej

26.05.2021

18:08 >> 18:11

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije direktan kontakt sa iskusnim golmanom

Olimpijakos „izvukao keca iz rukava“: Legendarni Srbin ima glavnu ulogu u dovođenju Bufona u Pirej
Copyright Đanluiđi Bufon i Dijego Simeone Profimedia

Izgleda da je Olimpijakos baš „zagrizao“ da dovede Đanluiđija Bufona. Od trenutka kada je iskusni čuvar mreže obelodanio da će napustiti Juventus, pirejski velikan je stao u red za njegov potpis, a prema informacijama iz Italije, crveno-beli su među glavnim favoritima da dobije zvučno pojačanje predstojećeg leta.

Iako su mnogi klubovi iskazali želju da u svojim redovima vide sjajnog čuvara mreže, Olimpijakos od starta pokazuje posebnu istrajnost u želji da Bufona ubede da je baš Pirej idealna destinacija za finiš njegove fantastične karijere, a pojedini mediji na Apeninima ističu da grčki šampion ima veoma jakog aduta u pregovorima. I to Srbina.

– Olimpijakos je danima unazad u kontaktu sa Bufonom – piše „Tuttomercato“ i dodaje da posebnu ulogu u pregovima ima nekadašnji napadač, kasnije i funkcioner grčkog kluba Darko Kovačević.

MN Press

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije, koji je deo svoje bogate internacionalne karijere proveo u dresu Juventusa (1999. – 2001.), prema saznanjima Italijana stupio je u direktan kontakt sa Bufonom kako bi ga ubedio da se preseli u Pirej, uz napomenu da neće imati nimalo lak zadatak, između ostalog i zbog toga što nekadašnji čuvar mreže italijanske reprezentacije ima ponude i atraktivnijih liga nego što je Grčka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike