Tomas Tuhel kao panker: Polivanje u svlačionici i tajna obuće dobijene od predsednika PSŽ (VIDEO)

30.05.2021

06:54 >> 07:18

0

Nemac u proslavi trofeja bio luđi i od svojih igrača

Tomas Tuhel kao panker: Polivanje u svlačionici i tajna obuće dobijene od predsednika PSŽ (VIDEO)
Copyright Profimedia

Trener je bio najluđi! Nemački stručnjak Tomas Tuhel dočekao je svojih pet minuta i u svom slavlju zbog prve titule prvaka u Ligi šampiona nije previše mario da li će se njegov stil radovanja nekome dopasti ili ne.

Prošle sezone u Lisabonu nije osvojio trofej, jer je sa PSŽ poražen od Bajerna u finalu, ali je sada potpuno zasluženo došao do najvrednijeg pehara sa Čelsijem u koji je stigao nakon božićnog otkaza u Parizu.

Tuhel se u svlačionici svojih igrača pojavio sa šampanjcem. Da je bilo pivo, bio bi to pravi pank performans. Prskao je sve oko sebe, da bi posle toga skinuo patike i u njih sipao šampanjac, pa ih zajedno sa igračima podizao kao pehar. Kasnije je i otkrio tajnu “ritualnog žrtvovanja patika” u svlačionici svoje ekipe:

Profimedia

– Ove patike sam imao u Parizu i obećao sam da ću ih nositi kad stignemo do finala Lige šampiona. Bili su poklon predsednika PSŽ. Tada sam obećao svojim saradnicima da ću ih nositi u finalu u Lisabonu, a nisam ih nosio, pa smo izgubili. Ali nosio sam ih u Portu i one su delovale…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike