"Orlovi" odleteli za Japan! Savo Čestić posle razgovora sa Piksijem: Ogromna doza samopouzdanja!

03.06.2021

11:45 >> 14:04

0

Reprezentativci Srbije odleteli na Daleki istok gde ih očekuje duel sa samurajima i Takumom Asanom

"Orlovi" odleteli za Japan! Savo Čestić posle razgovora sa Piksijem: Ogromna doza samopouzdanja!
Copyright MN Press

Srpski fudbaleri Dejan Joveljić i Sava Aranđel Čestić, debitanti u A timu, izjavili su da će dati sve od sebe da opravdaju poverenje selektora Dragana Stojkovića.

Srpski tim danas je otputovao za Japan, gde je prema ranijem planu imao zakazane dve prijateljske provere – protiv Jamajke 7. juna (09.00) i četiri dana kasnije protiv domaćina u meču Kirin kupa (12.25).

MN Press

Ipak, zbog problema sa koronavirusom u ekipi Jamajke, prvi meč je otkazan, pa ostaje samo da “orlovi” odigraju meč sa domaćom reprezentacijom u okviru tradicionalnog Kirin kupa.

– Atmosfera je baš onakva kakvu sam i očekivao, sjajna. Zaista sam prezadovoljan i želeo bih da se zahvalim “Misteru” na pozivu, nadam se da neću izneveriti njegovo poverenje. Velika je čast trenirati pod dirigentskom palicom jednog takvog trenera, ali je takođe privilegija deliti svlačionicu sa ovim divnim momcima – izjavio je mladi napadač Ajntrahta, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u austrijskom Volfsbergeru.

MN Press

Mladi defanzivac Kelna, Savo Čestić istakao je da je privilegija biti deo A tima Srbije.

– Dajem sve od sebe, pa ćemo videti. Prvi razgovor sa “Misterom” ulio mi je ogromnu dozu samopouzdanja, pričali smo o svemu, zahvalio sam mu se na pruženoj šansi da budem član najjače selekcije Srbije. Reč je o čoveku od koga svakako možemo mnogo toga da naučimo – rekao je Čestić.

MN Press

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike