Kako će na ovo reagovati "grobari": Potencijalno pojačanje Partizana peva pesme "delija" (VIDEO)

08.06.2021

07:46 >> 09:49

0

Društvenim mrežama se širi video Filipa Stuparevića koji se neće svideti partizanovcima

Kako će na ovo reagovati "grobari": Potencijalno pojačanje Partizana peva pesme "delija" (VIDEO)
Copyright MN Press

Nekadašnja velika nada srpskog fudbala Filip Stuparević pokušaće ovog leta da oživi svoju karijeru, koja je zapala ćorsokak posle prelaska u Votford iz Voždovca 2019. godine za obeštećenje od 2.500.000 evra.

Prema nezvaničnim najavama Stuparević planira da raskine ugovor sa povratnikom u Premijer ligu, jer su nesporazumi dve strane doveli do toga da Englezi ne plaćaju već sedam meseci svoje obaveze prema 20-godišnjem Srbinu.

Ukoliko dobije raskid na pol-poziciji za njegov potpis biće Partizan, koji se i prošli letnji prelazni rok spominjao kao moguća destinacije talentovanom napadaču, a bilo je i zimus nekih nagoveštaja. Međutim, oba puta se odustajalo od posla, jer crno-beli nisu pristajali na uslove Engleza oko otkupa ugovora nakon završene pozajmice.

Sada se pojavljuje novi potencijalni problem. Društvene mreže od sinoć “šeruju” ko zna otkad video na kome se bivši igrač Voždovca čuje kako peva pesmu navijača Crvene zvezde…

Uprava Partizana u sličnim situacijama nije previše obraćala pažnju na igračku i navijačku prošlost svojih pojačanja, dok se jednom dobrom delu pristalica ovakvi ispadi potencijalnih pojačanja nikad nisu dopadali.

Kako će proći Stuparević?

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike