Van der Vart tvdi da su Španci grozni! Iz "crvene furije" uzvraćaju: Još ga proganja Inijesta!

22.06.2021

12:46 >> 12:50

0

Holanđanin i španski reprezentativci u opasnoj polemici

Van der Vart tvdi da su Španci grozni! Iz "crvene furije" uzvraćaju: Još ga proganja Inijesta!
Copyright Rafael Van der Vart, Inijesta/Profimedia

Bivši holandski as Rafael van der Vart opasno je razljutio igrače Španije svojom ocenom da među njima nema pojedinca sposobnog da uputi konkretan pas i da im se igra svodi na prebacivanje lopte sa jedne na drugu stranu terena.

Prvo je na reči Holanđanina reagovao iskusni Koke istakavši da zid u prostorijama FS Španije krasi slika na kojoj se vidi kako Inijesta postiže gol za pobedu na Mundijalu 2010 u Južnoj Africi baš preko Van der Varta i da je verovatno taj detalj izvor njegovih frustracija. Posle igrača Atletiko Madrida reagovao je i Pablo Sarabija iz PSŽ:

– Pogrešio je sa izjavama, jer bioje i sam fudbaler. Izgovorio je s.anja. Ali jedino što pamtim je Svetsko prvenstvo 2010. i tada mu nije išlo najbolje jer je Španija pobedila u finalu.

Španci ističu želju da zaigraju baš protiv Holandije u nastavku turnira, jer će Van der Vartove reči biti velika motivacija za njih:

Španija je grozna. Nadam se da ćemo se suočiti s njima. Oni nemaju ništa u ovom timu. Oni samo prebacuju sa jedne na drugu stranu terena, pa nazad do zadnje linije. Drugo, nemaju čak ni igrača koji može da pomogne – ocenio je Holanđanin, što je razljutilo igrače selektora Luisa Enrikea.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike