Dejan Stanković izvršio prozivku putnika za pripreme u Austriji

24.06.2021

07:51 >> 09:08

0

Crveno-beli počinju sa ozbiljnim radom i pripremnim utakmicama

Dejan Stanković izvršio prozivku putnika za pripreme u Austriji
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pripreme u Austriji, gde će do 9. jula trenirati i igrati četiri prijateljske utakmice protiv Gak, Arisa, Agresa i Šturma.

Na prozivci su bili svi igrači na koje Stankovićev stručni štab računa, osim standardnog golmana Borjana koji je dobio malo duži odmor zbog obaveza koje je imao sa selekcijom Kanade.

Na spisku igrača za pripreme u Austriji nalazi se 28 imena: Milan Borjan (golman), Zoran Popović (golman), Miloš Gordić (golman), Marko Ćopić (golman), Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstović, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, Mohamed Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić, Nikola Stanković.

Na spisku su i trojica mladih fudbalera Lazetić, Stanković i Matić. Lazetić koji je 2004. godište bio je i prošlog leta na pripremama sa prvim timom, ali je zimus iz omladinskog tima prebačen u Grafičar. Stanković (2003) je prošao zimske pripreme, dok su Matiću (2002) ovo prve pripreme sa profesionalnim pogonom. Obojica igra na pozicijama zadnjeg veznog.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike