Inter i Bolonja ne mogu da ispune želju Kolarovu

27.06.2021

19:50 >> 19:52

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac ima prevelike zahteve

Inter i Bolonja ne mogu da ispune želju Kolarovu
Copyright Profimedia

Izgleda da iskusnog srpskog defanzivca Aleksandra Kolarova čeka burno leto. Nekadašnji kapiten Srbije je bio viđena na izlaznim vratima stadiona „Đuzepe Meaca“ pošto mu je istekao ugovor sa Interom, povezivao se sa Crvenom zvezdom i Bolonjom, da bi se u poslednjem momentu dogodio preokret i u priču se ponovo uključio italijanski šampion.

Kako su „neroazuri“ upali u finansijske probleme pokušali su da ubede Kolarova da produži saradnju, ali su ponuđeni uslovi bili daleko manji od onoga što Srbin želi.

Kako pišu italijanski mediji, Inter je Kolarovu ponudio 1.5 miliona za jednogodišnju saradnju, ali sprski defanzivac, koji je prošle sezone imao duplo veću platu, to glatko odbio, uz želju za dvogodišnjom saradnjom vrednom četiri miliona evra.

Veliko je pitanje da li će te uslove milanski velikan moći da ispuni te uslove, kao i Bolonja, u kojoj je nekadašnjeg defanzivca Mančester sitija želeo Siniša Mihajlović.

Štaviše, već se pominje da se Bolonja okrenula drugoj meti i da je spremna da plati 4.000.000 evra za kupovinu mladog belgijskog defanzivca Artura Teata (21) iz Ostendea.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike