"Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi..." Kolarov otkrio šta se dešavalo u svlačionici Srbije uoči meča sa Škotima

02.04.2021

21:11 >> 21:15

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji kapiten orlova rekao ko je doneo odluku da ne igra odlučujući meč za plasman na EP

"Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi..." Kolarov otkrio šta se dešavalo u svlačionici Srbije uoči meča sa Škotima
Copyright MN Press

Ni posle dve decenije fudbalska reprezentacija Srbije neće biti učesnik smotre najboljih selekcija na Starom Kontinentu. Dobar početak kvalifikacija za predstojeće SP donekle je ublažilo “rane” posle šokantne eliminacije od Škotske na penale u baražu za odlazak na EURO, a u javnosti jedan od glavnih krivaca za novembarski neuspeh na stadionu “Rajko Mitić” bio je tadašnji kapiten Aleksandar Kolarov.

Danima posle meča sa Škotima spekulisalo se kako je iskusni defanzivac odbio da istrči na teren protiv Škota nekoliko sati uoči meč zbog navodnih problema sa povredom, a posle nekoliko meseci ćutanja, o detaljima iz te noći, progovorio je i fudbaler Intera.

– Što se mene tiče, to što je bilo u novembru, ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da je trener meni zabranio. Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle deset minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu.

Nekadašnjeg defanzivca OFK Beograda, Lacija, Mančester sitija i Rome nema u planovima novog selektora “orlova” Dragana Stojkovića Piksija.

– Mogao sam da očekujem da će FSS tad da stane iza mene, sad što su se javljali i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na mene padne najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se – rekao je Kolarov.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike