Spartak zove u Moskvu, Ljajić čeka poziv iz Serije A

02.07.2021

17:50 >> 18:02

0

Autor: Adam Štulić

Srpski vezista, izvesno, napušta Bešiktaš

Spartak zove u Moskvu, Ljajić čeka poziv iz Serije A
Copyright Adem Ljajić foto: Profimedia

Sve je izvesniji rastanak Adema Ljajića i Bešiktaša ovog leta. Pošto se istanbulski velikan okitio titulom nacionalnog šampiona, čelnici kluba krenuli su u stvaranje tima za povratnički nastup u Ligi šampiona, u kojem izgleda da nema mesta za srpskog vezistu.

Ipak, nekadašnji fudbaler Partizana ne bi trebalo previše da brine za budućnost, pošto ima nekoliko klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima od naredne sezone.

Ruski mediji pišu da je jedan od njih moskovski Spartak, koji je Ljajića želeo da angažuje još u zimu 2018. godine, ali je tada Srbin odlučio da iz Torina ode u Istanbul.

Da li će ruski vicešampion uspeti iz drugog pokušaja da ubedi bivšeg fudbalera Fiorentine i Intera da je Moskva idealna sredina za nastavak njegove karijere ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – imaće ozbiljne protivkandidate.

Jedan od njih je gradski rival CSKA, kao i klubovi iz Serije A Đenova i Torino, koji će, ukoliko se obistini da Bešiktaš pusti Ljajića bez obeštećenja, sigurno imati bolju početnu poziciju kod potencijalnog srpskog reprezentativca u odnosu na moskovske velikane.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike