Srnić postavio prioritet: Samo da ostanemo zdravi

07.07.2021

18:13

0

Već su odigrane tri test utakmice

Srnić postavio prioritet: Samo da ostanemo zdravi
Copyright FK Crvena zvezda

Ekipa Šturma će biti poslednji protivnik Crvene zvezde na pripremama u Austriji, a zatim sledi i povratak u Beograd i završne pripreme za početak nove sezone.

Kada god se sumiraju pripreme ili se igraju test mečevi, svi kažu da je važno da se niko ne povredi.

– Prioritet je da svi ostanemo zdravi i da ne bude povreda, što je i suština priprema. A nadam se da ćemo nastaviti i sa rezultatima koje smo do sada postizali – rekao je Slavoljub Srnić za klupski sajt.

Do sada, ekipa Dejana Stankovića je pobedila GAK, Aris i Arđeš. Duel sa Šturmom planiran je za sutra, od 20:30.

Pročitajte još:

– Nije toliko važno ukupno gledano, nego je bitno više zbog samopouzdanja igrača. Radimo na tome iz utakmice u utakmicu. Efikasni smo i ubedljivi, pogotovo u mečevima protiv GAK-a i Arđeša. Treniramo vredno i verujem da će se to videti i na susretu sa Šturmom.

Ovo je deo priprema gde se dosta radi na fizičkoj spremi. Mislim da dosta kvalitetno radimo, što je i Mister naglasio. Ubeđen sam da ćemo biti spremni za početak sezone.

Šapčanin je istakao da svi u ekipi željno iščekuju povratak navijača na tribine.

– Svi jedva čekamo povratak navijača na stadion. Zbog čitave situacije sa koronom i pauze, mislim da će se narod odazvati u velikom broju. Pozivam ih da dođu i da nas podrže i da gledaju još bolju Zvezdu u narednom periodu – podvukao je Srnić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike