Rešena misterija: Da li je Zvezda zvala Bufona i zašto Kolarov nije došao na "Marakanu"

07.07.2021

14:37 >> 14:42

0

Generalni direktor crveno-belih govorio o brojnim temama

Rešena misterija: Da li je Zvezda zvala Bufona i zašto Kolarov nije došao na "Marakanu"
Copyright Profimedia.rs

Đanluiđi Bufon i Aleksandar Kolarov u Crvenoj zvezdi? Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije je bio u pregovorima, ali je na kraju potpisao novi ugovor sa Interom, dok je agent italijanskog golmana u jednom intervjuu rekao da su se crveno-beli raspitivali.

Šta se dešavalo u oba slučaja, objasnio je generani direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

– Nismo razmišljali o njemu. Imamo tri sjajna golmana – Borjana, Popovića i Gordića – demantovao je Terzić glasine o Bufonu koji se na kraju vratio u Parmu.

Kao što je rečeno, Kolarov je ostao u redovima prvaka Italije.

– On je pre svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čoveka i cenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja, ali je imao povredu diskus hernije i nije mogao odmah da se odazove pripremama, a nama je on treba za kvalifikacije za Ligu šampiona, a ne prvenstvo. Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovde i voleo bih da završi karijeru kod nas.

U Beogradu je ponovo i Luis Ibanjez, koji je predstavljen kao novi igrač Grafičara, filijale crveno-belih.

Luis Ibanjez, MN Press

– Razgovarali smo s njim i on je imao želju da dođe i da bude alternativa Rodiću, ali smo procenili da nam treba drugačije rešenje. Mnogo je pružio Zvezdi i ponudili smo mu da dođe u Grafičar i bude vođa našem mladom timu. Uvek je pokazivao sportski karakter i ljubav prema klubu i biće od velikog zanačaj našim talentima. Prolazio je kroz pritiske sa Zvezdom, poznaje klub… – zaključio je Terzić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike