Oduševljen: Partizanov novajlija pohvatao većinu stvari, a uskoro ga čeka i meč sa bivšim klubom (VIDEO)

15.07.2021

10:26 >> 11:02

0

Posle Proletera sledi duel sa Vojvodinom

Oduševljen: Partizanov novajlija pohvatao većinu stvari, a uskoro ga čeka i meč sa bivšim klubom (VIDEO)
Copyright MN Press

Druženju sa novinarima u SC “Teleoptik” prisustvovao je i novi fudbaler Partizana, Siniša Saničanin. Stigao je iz Vojvodine u ovom prelaznom roku, a za novi klub imao je samo reči hvale.

Do sada imam samo reči hvale, što se tiče kluba, kako sam primljen… Osećam se kao da sam mnogo dugo ovde. Pripreme su bile teške, ali je to već iza nas. Što je teže tada, biće nam lakše u prvenstvu. Zadovoljan sam urađenim. Svi momci, ceo stručni štab, svi su na profesionalnom nivou. I pripremne utakmice smo odigrali kako treba, mada one nikada nisu merilo. Nadamo se da ćemo u prvenstvu da krenemo što bolje – kazao je Saničanin.

 

U subotu, crno-beli će gostovati Proleteru u utakmici uvodnog kola Superlige Srbije, a za narednu rundu planiran je i duel sa Vojvodinom, bivšim klubom.

– Ako budem igrao, daću sve od sebe. Biće mi drago da opet dođem na stadion “Karađorđe” i imaću samo motiv više da budem što bolji. I da zabeležimo što bolji rezultat.

Pohvalio je Saničanin i novog šefa, koji dosta vremena posvećuje i individualnom radu sa igračima.

– Sa šefom Stanojevićem, kao i u klubu se radi na veoma visokom nivou. Kao igrač mogu mnogo da napredujem i to mi je veoma bitno. Pohvatao sam već neke stvari i nadam se da u prvenstvo ulazimo maksimalno spremni – zaključio je Stanojević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike