Deki o startu prvenstva: Jedva čekam da vidim navijače na Marakani

15.07.2021

14:21 >> 14:22

0

Autor: Milan Nastić

Stanković sa nestrpljenjem očekuje početak Superliga Srbije

Deki o startu prvenstva: Jedva čekam da vidim navijače na Marakani
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sa nestrpljenjem očekuje početak prvenstva Srbije, a već na startu ih očekuje derbi protiv Vojvodine.

Taj duel je zakazan za petak 16. jul u (20.00 TV Arena) na stadionu “Rajko Mitić”.

Pročitajte još

– Svi smo srećni što ponovo kreće prvenstvo, prošle godine smo napravlili odlične stvari. Igrali smo dobar fudbal, postigli smo zavidne rezultate kako u prvenstvu tako i tako i u Evropi. Stavlja se tačka na to i krećemo od nule, a to što smo radili prošle godine može da nam služi za primer kakvi treba da budemo. Pripreme su prošle fenomenalno, igači su odradili pakleno dobre pripeme – rekao je Stanković povodom duela sa Vojvodinom.

Strateg crveno-belih se osvrnuo i na povratak navijača na tribine.

– Prvih 15 minuta u Gracu smo se svi zbunili i igrači i ja. Ta atmosfera, vratio se pravi fudbal, pritisak. Koliko god publike dođe biće to jedno veliko hvala ovim momci za sve ono što su uradili. Voleo bih da dođe maksimalan broj navijača koji može da uđe na stadion i daju jedan jak aplauz igračima, jer su to zaslužili.

Dejan Stanković izuzetno poštuje igrače Vojvodine, napominjući da je klub iz Novog Sada dosta izmenio ekipu za ovu sezonu.

– Prva utakmica i derbi kola, protiv jedne ekipe koja je mnogo toga promenila, počev od trenera i igrača, podmladila tim. Sigurno je da će u Beograd doći hrabro. Nama su ciljevi jasni, spremamo utakmicu po utakmicu. Ne gledamo mnnogo unapred, ali je svaka sledeća utakmica najbitnija – zaključio je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike