Neki novi Partizan sa Stanojevićem na klupi: Crno-beli u ritmu Sume i Asana

16.12.2020

14:53 >> 15:19

0

U Humskoj pala Mladost iz Lučana, 4:0 (2:0) za domaći tim

Neki novi Partizan sa Stanojevićem na klupi: Crno-beli u ritmu Sume i Asana
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana nastavili su svoj pobednički niz u prvenstvu, jer du u Humskoj savladali Mladost rezultatom 4:0 (2:0). Golovesu postigli Asano u 24, Natho u 42. iz penala, Obradović u 59. i Lazar Marković u 84. minutu.

Kada Partizan “otvori” rivala u uvodu meča, kao Mladost golom Asana u 24. minutu, onda svi problemi tima postanu nevidljivi, a bilo ih je i u sredu pred sam duel sa Lučancima. Trener Stanojević izvršio je nekoliko rokada, jer je saznao da Svetozar Marković zbog povišene temperature neće biti na terenu.

FK Partizan

Ta okolnost je sa gola skinula Stojkovića, a među stative postavila Popovića kako bi se ispoštovalo pravilo o dva bonus igrača. Svi problemi, međutim, bili su amortizovani zahvaljujući tandemu Suma – Asano. Japanski reprezentativac je iz prve akcije pogodio prečku, da bi u narednom obećavajućem napadu pogodio stativu, ali i mrežu za 1:0.

Suma je u tom 24. minutu podsetio koliko su kontre jako oružje Partizana, pogotovu kada je u prilici da bira između tri rešenja u naletu. Na kraju se odlučio za Asana, čiji je udarac od stative odseo tamo gde treba.

FK Partizan

Pročitajte još

Na 2:0 postavio je Natho iz penala. Krajišnik je kod jednog centrašuta povukao Vujačića za rame, tako da arbitar Mitić nije imao dilemu kod dosuđivanja penala za domaće u 42. minutu.

Ritam dvojice najboljih u prvom delu igre, u nastavku je pratio Obradović. Suma je ponovo bio asistent, a iskusni levi bek strelac udarcem sa desetak metara, kojem je prethodio njegov efektan “lažnjak”.

Od 69. minuta Stanojević je nastavio meč sa Štulićem, Lazarom Pavlovićem i debitantom Nemanjom Jovićem, umesto Holendera, Sume i Natha. Odluka o osvežavanju ekipe omladincima nije donela efikasnu igru, ali se imalo šta videti od Partizanove dece, koja se polako spremaju da postanu okosnica tima. Poslednji, četvrti gol na utakmici bio je delo Markovića u 84. minutu posle akcije  posle dodavanja Jojića.

Mogao je i Jojić da se upiše u strelce, ali je njegov udarac u 88. minutu odseo na prečki gola gostiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike