Zvezdino mesto za stvaranje uspeha: Izgrađena najmodernija teretana, izgleda vrhunski (VIDEO)

18.07.2021

12:57

0

Sve u službi pripreme igrača

Zvezdino mesto za stvaranje uspeha: Izgrađena najmodernija teretana, izgleda vrhunski (VIDEO)
Copyright

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja da radi na unapređenju uslova za rad prvog tima koji ostvaruje rezultate koji odgovaraju evropskoj eliti fudbala. Ovog puta naš klub je igračima obezbedio najsavremeniji novi centar prvog tima čija je izgradnja završena, dok je najmodernija teretana već stavljena u funkciju, stoji na zvaničnom sajtu crveno-belih.

www.crvenazvezdafk.com

Objekat izgrađen na 1200 kvadratnih metara omogućiće fudbalerima Crvene zvezde da se u najboljim mogućim uslovima oporavljaju i rade na fizičkoj pripremi. Ovim je Zvezda potvrdila da radi na unapređenju svih segmenata kluba i da svake godine raste, a sve sa ciljem da obezbedi igračima ono što im je neophodno kako bi uslovi za rad bili u skladu sa povećanim zahtevima igranja u Evropi.

www.crvenazvezdafk.com

Prvi put u istoriji Zvezda se može pohvaliti teretanom koja se prostire na približno 300 kvadratnih metara i nalazi u gornjem delu zgrade, a koja je već stavljena u funkciju. Donji deo objekta koji još uvek nije u potpunosti završen je mesto na kome će se nalaziti bazeni, prostorije za oporavak i medicinske tretmane, svlačionice i ekonomat. Po završetku radova u donjem delu zgrade koji će biti završeni za otprilike 45 dana naš klub će i svečano otvoriti novi centar prvog tima koji se sastoji od nove svlačionice prvog tima, svlačionica i kancelarija za trenerski kadar, fizio-mediko centra za oporavak igrača i najmodernije teretane.

www.crvenazvezdafk.com

Veliko zadovoljstvo zbog ovog infrastrukturnog poduhvata našeg kluba koji omogućava bolje uslove za rad prvotimaca kada su u pitanju snaga, kondicija i oporavak istakao je kondicioni trener Federiko Panonćini.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike