Znali smo šta je Tadić mislio! Pavlović otkrio šta se dogodio u timu nakon kapitenove izjave

02.07.2024

14:49

0

Autor: A. S.

Atmosfera nije narušena

Znali smo šta je Tadić mislio! Pavlović otkrio šta se dogodio u timu nakon kapitenove izjave
Pavlović, Tadić i Milenković - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije Evropsko prvenstvo u Nemačkoj okončali su u grupnoj fazi i tako razočarali i sebe i naciju. Očekivalo se mnogo od orlova još pred put, ali se jednostavno kockice nisu poklopile.

Jedan od svetlih tačkica u sivilu nacionalnog tima bio je Strahinja Pavlović, koji je u razgovoru za Sportal, pričao i o čuvenoj izjavi kapitena Srbije Dušana Tadića, nakon meča sa Engleskom, kada je istakao da je zaslužio da bude starter.

- Iskreno, jako mi je krivo što se uvek negde u medijima priča o atmosferi na lošem načinu. Mogu da kažem da je atmosfera izvanredna. Ja sam ovde već četiri godine i moram da kažem da svaki put kada se odazovem za reprezentaciju, jedva čekam da dođem tu, između ostalog i zbog atmosfere. Posle situacije sa Dućom, niko mu ništa nije zamerio. Sve je bilo normalno, imali smo sastanak, gde je on izjavio da nije trebao baš tako da izjavi. Svi znamo na šta je on mislio, pa nikakvih problema nije bilo - rekao je Pavlović za Sportal.

Mladi defanzivac je otkrio i sa kim je bio nerazdvojan na šampionatu.

- Svi smo sami po sobama. Svako hoće neku svoju privatnost, ali normalno je da smo po ceo dan s nekim. Konkretno ja sam nerazdvojan s Petrom (Ratkov), Ducom (Vlahović) i Blekijem (Milenković). To je naša mini ekipica i najviše vremena provodimo zajedno, ali naravno i sa ostalima smo provodili svo slobodno vreme.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike