Partizan rešio pitanje levog beka! Nije povratnik, pojačanje stiže sa Kipra

29.06.2024

21:13

0

Autor: P.K.

Povremeni reprezentativac nacije koja je oduševila na Euru

Partizan rešio pitanje levog beka! Nije povratnik, pojačanje stiže sa Kipra
Jurčević (D) u dresu Slovenije - Copyright Profimedia

Partizan je pronašao rešenje za problem levog beka. Kako Telegraf piše, 29-godišnji slovenački reprezentativac Mario Jurčević, pridružiće se crno-belima kaopeto pojačanje ovog leta.

Jurčević, koji je prethodnu sezonu proveo u dresu kiparskog Apolona iz Limasola, dolazi kao slobodan igrač nakon sporazumnog raskida ugovora sa bivšim klubom. Očekuje se da će u Beograd stići u nedelju uveče, a već u ponedeljak bi trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše trogodišnji ugovor.

Nakon toga će se pridružiti ekipi, koja se uveliko sprema za novu sezonu, na putu za Moskvu.

Ova akvizicija dolazi nakon što je Partizan intenzivno tragao za levim bekom poslednjih 15 dana. Prvobitni plan o povratku Slobodana Uroševića nije realizovan, što je ostavilo trenera Aleksandra Stanojevića sa Nikolom Antićem kao jedinim izborom na toj poziciji.

Jurčević je ponikao u ljubljanskoj Olimpiji i ima bogato iskustvo. Pored Olimpije, za koju je igrao u tri navrata, nastupao je i za Osijek i Radomlje. U prošloj sezoni je za Apolon odigrao 28 utakmica, postigavši dva gola i zabeleživši tri asistencije.

Sa visinom od 186 centimetara, Jurčević se ističe u defanzivnim prekidima i duelima jedan na jedan, ali je takođe efikasan u napadačkim akcijama. Njegovo iskustvo uključuje i četiri nastupa za seniorsku reprezentaciju Slovenije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike