Partizan doveo golgetera iz Gane! Želim da igram Ligu šampiona!

29.06.2024

13:46

0

Autor: A. S.

A oduševiće i navijače

Partizan doveo golgetera iz Gane! Želim da igram Ligu šampiona!
Zubairu Ibrahim - Copyright partizan.rs

Partizan svim silama pokušava da ispravi greške iz ranijih sezona, pa su ovog puta na vreme krenuli u potragu za novim poajčanjima, tako je danas u Humsku stigao i Zubairu Ibrahim.

20-godišnji Zubairu igra na poziciji krilnog napadača, a u Humsku stiže iz Jedinstva sa Uba. U protekloj sezoni je u Prvoj Ligi Srbije nastupio na 36 mečeva i postigao 13 golova, uz sedam asistencija.

Ekipi Aleksandra Stanojevića će se priključiti odmah po povratku prvotimaca sa priprema u Sloveniji, i naći će se na spisku putnika za „Bratski turnir“ u Moskvi.

- Zaista je za mene ostvarenje sna i nemam dovoljno reči kojima to mogu da opišem. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima - rekao je Zubairu na početku predstavljanja za sajt Partizana, pa otkrio kako vidi sebe u crno-belom timu:

Dobro zna gde dolazi i šta ga čeka

- Pratim Partizan od kada sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu sa utakmica. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo.

- Uvek naporno radim kao timski igrač gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja.

Fudbaler iz Gane je potom govorio o svojim karakteristikama.

- Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu sa Uba - rekao je Zubairu i potom se obratio navijačima;

- Navijači su najbolji u zemlji i ja sam ovde da budem verni član porodice. Obožavam ih!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike