EVO ŠTA NAS OČEKUJE U MEČEVIMA OSMINE FINALA EURA

29.06.2024

09:00

0

Autor: 24sedam

Nokaut runda može da počne!

EVO ŠTA NAS OČEKUJE U MEČEVIMA OSMINE FINALA EURA
Copyright AdmiralBet/Promo

Iza nas je uzbudljiva grupna faza koja nam je donela pregršt iznenađenja. Malo ko je mogao da predvidi da će Austrija i Rumunija prvi deo turnira završiti kao najbolje plasirane ekipe u svojim grupama, koje nimalo nisu bila lake, ili da će jedan od favorita za medalju, Hrvatska, svoje takmičenje završiti nakon samo tri odigrane utakmice.

Dueli osmine finala počinju danas, a prvi na teren izlaze fudbaleri Švajcarske i Italije, koji će snage odmeriti od 18 časova. Sajdžije su prethodni meč na turniru odigrali 1:1 sa domaćinom prvenstva, Nemačkom, dok su Azuri u 98. minutu došli do izjednačenja protiv Hrvatske, što je bilo dovoljno za 2. mesto u grupi B, poznatijoj kao grupa smrti.

Sledeći meč osmine finala se igra od 21 čas u kojem će snage odmeriti Nemačka i Danska. Kao što je već rečeno, Panceri su remizirali sa Švajcarskom, potvrdivši 1. poziciju u grupi A, dok su Danci sve svoje utakmice u grupi odigrali nerešeno.

Definitivno je pred nama još jedan uzbudljiv dan na Euru, a kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, AdmiralBet je spremio 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana do kraja prvenstva. Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene, a ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva veća takmičenja.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije.

Sve novoregistrovane igrače očekuje 3.000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko ide u četvrtfinale Evropskog prvenstva?

Video bonus:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike