Skandal! Srpski reprezentativac se tukao u kafani tokom Evropskog prvenstva!

27.06.2024

18:01

0

Autor: P.K.

Selektor je posebno naglasio da toga nije bilo, ali...

Skandal! Srpski reprezentativac se tukao u kafani tokom Evropskog prvenstva!
Vanja Milinković-Savić - Copyright MN Press

Srbija je neslavno završila učešće na Evropskom prvenstvu. Ali, uprkos slabijem rezultatu od očekivanog i još slabijem nastupu i igri, selektor Dragan Stojković Piksi govorio je o mirnoj atmosferi u timu.

Ipak, Telegraf donosi ekskluzivne informacije o incidentu koji se navodno dogodio u Minhenu. Prema ovim navodima, golman Vanja Milinković-Savić bio je umešan u sukob sa navijačem u jednom lokalnom kafiću.

Incident se navodno odigrao tokom slobodnog dana koji je Piksi dao igračima između utakmica sa Slovenijom i Danskom. Ova odluka je već tada izazvala čuđenje, s obzirom na važnost predstojećeg meča.

Prema informacijama Telegrafa, Milinković-Savić je posetio kafić popularan među srpskom dijasporom u Minhenu. Navodno mu je neko dobacio:

- Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!

Vanji se to nije svidelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario! Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala, koji je izneo nešto drugačiju verziju događaja:

- Vanja je došao u našu kafanicu, ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili.

Ova priča je dobila na značaju nakon Piksijeve izjave po povratku u Beograd: "Skandal je kad pijančiš po kafanama u Minhenu i Augzburgu i kad se tučeš na treningu". Kada su novinari tražili pojašnjenje, selektor je odgovorio:

- Niko to nije radio, ja sam ponosan na momke zbog toga.

Ovaj incident, ako se potvrdi kao tačan, baca novo svetlo na atmosferu u reprezentaciji tokom turnira i otvara već postavljena pitanja o komunikaciji unutar tima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike