Kejna ne brine igra Engleza: Znam da će se stvoriti frka kod kuće, ali to smo već iskusili!

21.06.2024

07:53

0

Autor: G. F.

Sjajni golgeter veruje da će njegova reprezentacija ostvariti cilj na Evropskom prvenstvu

Kejna ne brine igra Engleza: Znam da će se stvoriti frka kod kuće, ali to smo već iskusili!
Hari Kejn postiže gol protiv Danaca - Copyright Profimedia

Na Šampionat u Nemačkoj došli su sa ulogom favorita za osvajanje titule prvaka Evrope.

Posle dva odigrana kola gotovo da im više niko ne daje šanse da stignu do završnice turnira, ali u redovima Engleske fudbalske reprezentacije se ne obaziru na to.

Osvojili su 4 boda, pobedili Srbiju minimalnim rezultatom i odigrali nerešeno sa Danskom, pa pred poslednje kolo i duel sa Slovenijom sve drže u svojim rukama.

Do boda u duelu sa Dancima stigli su zahvaljujući golu Harija Kejna, a sjajni napadač ne mari na priče i ono što se dešava izvan terena.

- Mislim da smo pre turnira rekli da neće biti lakih utakmica i to se pokazuje tačnim. Nismo još na maksimumu, možemo da budemo bolji i sa loptom i bez nje. Mislim da je pokazatelj dobrog tima taj kada se pobeđuje uprkos ne baš najboljoj igri, kao što smo mi činili u poslednje dve utakmice - rekao je Kejn i istakao da zna da se u engleskoj javnosti ne gleda sa odobravanjem na ono što je ekipa prikazala u prva dva meča:

- Na vrhu smo grupe. Znamo da možemo da se poboljšamo. Znam da će se stvoriti frka kod kuće, da će biti malo razočaranja, ali to smo iskusili i na prethodnom EP posle remija sa Škotskom. Korak po korak, stići ćemo tamo gde želimo!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike