UEFA izdala hitno saopštenje pred meč Srbije! Ovo morate da pročitate ako idete na meč sa Slovenijom!

19.06.2024

10:43

0

Autor: A. S.

Bitno je!

UEFA izdala hitno saopštenje pred meč Srbije! Ovo morate da pročitate ako idete na meč sa Slovenijom!
Reprezentativci Srbije posle meča sa Engleskom - Copyright Profimedia/Emin Sansar/Anadolu/ABACAPRESS.COM

Fudbalska reprezentacija Srbije, nakon poraza od Engleske, u drugom kolu Evropskog prvenstva igra sa ekipom Slovenije. Taj duel je na programu u četvrtak do 15 sati, a sigurno da orlovima neće biti lako, međutim, igrači ne daju da bilo šta ugrozi njihovu dobru atmosferu.

Pred meč Srbije i Slovenije, oglasila se i UEFA, koja je izdala saopštenje za navijače koji će biti na Alijanc Areni.

Saopštenje UEFA prenosimo u celosti.

- Ključne poruke pred ovu utakmicu su sledeće. Uhvatite "šatl" autobus na dan utakmice do stadiona, a onda nazad do centra grada.  Najbrži način da stignete do stadiona iz "Fan zone" jeste upravo "šatl"  autobus. Besplatni "šatl" autobusi počinju sa radom od 11:30, polazeći iz Bloka 19 u Olimpijaparku Krenite ka stadionu što je ranije moguće i uživajte u atmosferi pre utakmice na Alijanc areni u Minhenu.

- Nakon utakmice, "šatl" autobusi vas čekaju na južnom kraju Esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice "Scheidplatz U-Bahn", koja je povezana sa glavnom železničkom stanicom u Minhenu preko U-Bahn linije U2, ili nazad do "šatl" autobuske stanice u Olimpijskom parku.

- Nemojte voziti do stadiona ako niste unapred registrovali parking. Svi bez registracije će biti vraćeni. Imajte na umu da će saobraćaj biti gust i da će putovanje trajati duže nego što se očekuje. Registrujte se unapred (otvoreno do jednog dana pre utakmice). Parking će se otvoriti ČETIRI sata pre početka utakmice. Nemojte voziti do stadiona ranije.

- Preferira se plaćanje karticama. Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Alijanc areni prihvata gotovinu. Ponesite debitne, kreditne kartice ili beskontaktne uređaje i izbegnite redove.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike